БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 60 ЛВ.

Тази политика за поверителност предоставя информация за начина, по който събираме, използваме, споделяме и защитаваме личната информация на потребителите, които посещават уебсайта на LipmaX. Личната информация включва име, адрес, електронна поща, телефонен номер и други идентификационни данни, които потребителите доброволно предоставят при взаимодействие с нашия сайт.

Събиране и използване на лична информация

LipmaX събира личната информация на потребителите само за конкретни цели. Тази информация може да се използва за обработка на поръчки, подпомагане на потребителското изживяване, предоставяне на специални оферти, отговаряне на запитвания и предоставяне на клиентска поддръжка. Събраната лична информация се съхранява и защитава с подходящи технически и административни мерки.

Споделяне на лична информация

LipmaX няма да споделя или продава личната информация на потребителите на трети страни, освен ако това не е необходимо съгласно законовите задължения или по искане на органи на властта.

Бисквитки и подобни технологии

LipmaX може да използва бисквитки и подобни технологии, за да анализира начина, по който потребителите използват уебсайта и да предостави по-добро потребителско изживяване. Тези технологии могат да бъдат използвани за запомняне на предпочитанията на потребителите, анализ на трафика на сайта и предоставяне на персонализирано съдържание в съответствие с интересите на потребителите.

Връзки към други уебсайтове

Уебсайтът на LipmaX може да съдържа връзки към други уебсайтове. Въпреки това, не носим отговорност за политиките за поверителност на тези уебсайтове. Препоръчваме ви да прегледате собствените им политики за поверителност, когато посещавате тези уебсайтове.

Актуализации на политиката за поверителност

LipmaX запазва правото да актуализира тази политика за поверителност периодично. Важно е да проверявате тази страница редовно, за да бъдете информирани за всякакви актуализации или промени.

Контакти

Ако имате въпроси или притеснения относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нас чрез [[email protected]].

Това е пример на политика за поверителност и се препоръчва да я приспособите към собствения си уебсайт.

С уважение, Екипът на LipmaX

Количка за пазаруване

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Продължи пазаруването