БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 60 ЛВ.

Тази страница съдържа Правила за ползване, които определят вашите права и отговорности относно използването на уебсайта на LipmaX. Моля, прочетете внимателно тези правила и потвърдете, че сте разбрали и се съгласявате с тях преди да използвате нашия уебсайт.

  1. Условия за ползване a. Използвайки уебсайта на LipmaX, вие се съгласявате да действате в съответствие с правото на Европейския съюз за защита на потребителите. b. Можете да използвате нашия уебсайт само за законни цели. Всякаква незаконна или измамна дейност е строго забранена. c. LipmaX предприема необходимите мерки за гарантиране на правилната работа и сигурност на уебсайта, но също така препоръчва на потребителите да предприемат подходящи мерки за защита на своята сигурност.
  2. Информация за акаунта a. За ползване на уебсайта на LipmaX може да се наложи да създадете акаунт. Вашата акаунтова информация трябва да бъде точна и актуална. b. Вие сте отговорни за запазването на достъпа до вашия акаунт и трябва да не споделяте информацията си с други хора.
  3. Интелектуална собственост a. Всички съдържание, марки, лога, графики и други интелектуални собствености на LipmaX, публикувани на уебсайта, са собственост на LipmaX и са защитени от международните закони за интелектуална собственост. b. Вие нямате право на възпроизвеждане, разпространение или използване на каквато и да било част от съдържанието на уебсайта на LipmaX без предварителното писмено съгласие на LipmaX.
  4. Гаранции и Ограничение на отговорността a. LipmaX не гарантира безпроблемната работа, безгрешността или свободата от вируси на уебсайта. Използвате нашия уебсайт на ваша отговорност. b. LipmaX не носи отговорност за всякакви вреди или загуби, възникнали в резултат от използването на уебсайта.
  5. Политика за поверителност a. Моля, прочетете и се съгласете с политиката ни за поверителност. Тя предоставя подробна информация за начина, по който обработваме вашите лични данни.

Тези Правила за ползване определят основните условия, които трябва да спазвате при използване на уебсайта на LipmaX. Моля, обърнете внимание на тези условия и се отнасяйте по подходящ начин, когато ползвате нашия уебсайт.

С уважение, Екипът на LipmaX

Количка за пазаруване

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Продължи пазаруването